ENTERIŐR FOTÓZÁS

Minden lakásnak, háznak, hangulata van. Nos ezt a hangulatot mindenki érzi amint oda belép. A helyiség ahol tartózkodunk nagy mértékben befolyásolja, hogyan érezzük magunkat. Ezért fektetek nagy hangsúlyt az üzenet/hangulat átadásának egy fotóban. 


A belső tereknek üzenete van

EZT ADOM ÁT A MEGRENDELŐNEK

A legkülönfélébb épületeket fotózom. Hotelek, kastélyok, kisebb panziók vagy épp gigantikus irodaházak, és persze lakások, üzletek belső fotózását vállalom a képek későbbi professzionális felhasználására.  

Prémiumkategóriás ingatlanok bérbeadásakor, vagy értékesítésekor nagyban segíthet egy jól elkészített, minőségi fotósorozat, ám ennél többre is van lehetőség.
Egyedi élethelyzetek, belső modellfotózás, különleges helyszínek unikális design elemeit bemutató képek készítése is a feladatom lehet.

Fotózási technikáim


Fényfestés

A fényfestés a fényképészetben egy olyan speciális fotózási technika, aminek alapja a vakufénnyel történő villantás, bizonyos elemek kiemelése és háttérbe szorítása. Kontraszt és mélység létrehozása. De hívják még tapétázásnak is. A technika segítségével egyedi vizuális világot lehet létrehozni, ami teljesen egyedülálló látványt nyújt a néző számára. A fényfestés legfőképp a belső terek, autók és épületek fotózása esetén használatos.

Részletfotózás

A részletfotózás során olyan elemeket, tárgyakat, részleteket fotózok le amik egyfajta üzenetet adnak át a nézőnek. 

Amennyiben megtetszett a munkánk, rendelj Te is belsőépítlszeti fotózást!

Enteriőr képeinkre 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Mert a minőség nekünk is fontos!

A lenti megrendelőlapot kitöltve kérj egyedi árajánlatot! 

Kérjük, hogy a gyorsabb, rugalmasabb munka érdekében a lehető legtöbb információt adja meg!

Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.