Győri Ingyenes Fotózás


Szeretettel köszöntelek a weboldalamon!

Babos Dávid vagyok a dawephoto.com tulajdonosa, és egyben fotósa is. 

Bizonyára azért vagy itt, mert értesültél arról a hírről miszerint egy ingyenes fotzás szervezek győrben. A következőkben egy pár fontos információt írok le erről az eseményről, majd arra kérlek, hogy tölts ki egy űrlapot, ezzel jelentkezve a fotózásra!  

Hol lesz a fotózás?

A fotózás Győrben lesz. Győr teljes területén. Ezért arra kérlek, ha jelentkezel, az üzenet mezőbe, írd le, hogy hol szeretnéd helyileg a fotózást, van-e esteleg már elképzelésed vagy ha nincs, akkor rábízod magad a fotósra. Hidd el, csalódni nem fogsz. Studio fotózásra sajnos ezen a napon nem lesz lehetőség. 


Mikor lesz a fotózás?

2019. Szeptember 7-én szombaton. Az időpontot a lenti űrlapon tudod kiválasztani. Egy fotózás kb 1,5-2 órás. Ezért arra kérünk minden jelentkezőt, hogy időben érkezzen a fotózásra.


Mennyibe kerül a fotózás?

Egy másfél órás fotózás 14.000 forinttól kezdődik, de amennyiben most jelentkezel erre a fotózásra, !!!!! INGYENES !!!!!


Mit kell hozni a fotózásra?

Elsősorban jókedvet, és lazaságot! 

A ruhát, Te választhatod ki, ez egy szabad fotózás, ezért arra kérlek, hogy figyelj oda, hogy a ruhád rendben legyen. Amennyiben hölgyként jelentkezel, ajánlott a fotózáson frissen mosott hajjal megjelenni. Sminkkel csak óvatosan! ( vészhelyzetre mindig van nálam smink és hajlakk :D )


Videózás is lesz a helyszínen!

Ezt le is mondhatod ha szeretnéd...

A helyszínen egy kollégám lesz, aki videót fog készíteni a napunkról. Erre azért van szükség, hogy a későbbiekben össze tudjak dobni egy kis emlék-videót neked, erről a fantasztikus napról. 


Nincs más hátra, mint jelentkezni!

Kérlek add meg az adataidat!

Nem ez az első, és nem is az utolsó ingyenes fotózás!

Iratkozz fel, hogy időben, egyenesen tőlem értesülj az ingyenes, vagy akciós fotózásokról!